Uitnodiging Bijeenkomst 26 Juni

In navolging op de eerste bijeenkomst van 13 december jl., is het met veel plezier dat wij u kunnen uitnodigen om het aangepaste en verder uitgewerkte ontwerp van de appartementen in de Poort van Sneek aan u te presenteren.

Wij denken dat wij een heel goede invulling hebben kunnen geven aan hetgeen u bij de eerste bijeenkomst aan ons kenbaar gemaakt heeft. Wij zijn daarom erg nieuwsgierig naar uw reactie, waarna de verdere voorbereidingen kunnen worden getroffen om de appartementen in verkoop te kunnen brengen.

Omdat het kopen van een appartement in het algemeen en dat van een nog te bouwen appartement in het bijzonder, een omvangrijk proces is, vertellen wij u op deze avond hier meer over en is er uiteraard gelegenheid om uw vragen aan ons te stellen. Uiteraard komt daarbij de prognose van het vervolgtraject ook wederom aan bod.

Bijeenkomst 26 juni
U bent van harte welkom op maandag 26 juni a.s., (wederom) in de ‘Walrus van Sneek’, gelegen aan de Leeuwenburg 11 te Sneek. De zaal is geopend vanaf 19:15 uur en om 19:30 uur start het programma. Naar verwachting is de avond rond 21:30 uur afgelopen.

In verband met de nodige voorbereidingen, stellen wij het op prijs als u ons van te voren kunt laten weten of u aanwezig wilt zijn.

U bent uiteraard ook van harte welkom als u de eerste bijeenkomst gemist heeft!

Wij zien u graag de 26e!

In navolging op de eerste bijeenkomst van 13 december jl., is het met veel plezier dat wij u kunnen uitnodigen om het aangepaste en verder uitgewerkte ontwerp van de appartementen in de Poort van Sneek aan u te presenteren.

Delen: Ik heb belangstelling