Enthousiaste Reacties Op Aangepaste Plan Appartementen

Op maandag 26 juni j.l. is in de “Walrus van Sneek” het aangepaste plan gepresenteerd aan belangstellenden voor de appartementen in Poort van Sneek. En dat plan viel goed in de smaak bij de aanwezigen.

Het ontwerp van het appartementengebouw is zowel aan de binnenzijde als aan de buitenkant aangepast. De buitenzijde is nu geïnspireerd door villa Buitenrust, een villa die vroeger op de locatie pronkte. Ook de binnenkant is flink op de schop gegaan, dit mede door de geleverde input uit een informatiebijeenkomst die in december 2016 werd gehouden met belangstellenden. Architectenbureau  TWA heeft er een mooie mix van kleine, middelgrote en grote appartementen in vorm gegeven.   Het plan wordt nu verder uitgewerkt en we houden u hiervan graag op de hoogte.

Op maandag 26 juni j.l. is in de “Walrus van Sneek” het aangepaste plan gepresenteerd aan belangstellenden voor de appartementen in Poort van Sneek. En dat plan viel goed in de smaak bij de aanwezigen.

Delen: Ik heb belangstelling