Villa Nova I binnenkort in verkoop!

Van bootjes die langsvaren tot de klokken van de Waterpoort die steevast vijf minuten te vroeg luiden. In Villa Nova I beleeft u de sfeer van Sneek op uw eigen balkon. Droomt u van een appartement op deze unieke locatie bij de binnenstad? Let dan op: Villa Nova I gaat binnenkort in verkoop!

Nu de appartementen van Villa Nova II allemaal geopteerd zijn, is het tijd om te starten met de verkoop van Villa Nova I. Op de hoogte blijven? Wanneer u zich aanmeldt, sturen wij u binnenkort de mail waarmee u zich kunt inschrijven. De procedure verloopt volledig via deze website. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Daarover vertellen we te zijner tijd meer.

Villa Nova I

Het stijlvolle gebouw van Villa Nova I komt direct aan de Geeuw te staan, aan de rand van het historische centrum van Sneek. De appartementen zijn ruim en modern, maar ook duurzaam: ze worden gasloos gebouwd, wat betekent dat de cv-ketel plaatsmaakt voor een warmtepomp.

Lees meer

Kies een woningtype

Van een praktisch appartement op de begane grond tot een luxe penthouse op de top, bij Villa Nova I heeft u de keuze uit verschillende woningtypes. Voor elk woningtype geldt dat u de plattegrond eventueel nog kunt aanpassen.

Delen: Ik heb belangstelling