Start verkoop Nieuwbouw appartementen in Sneek

In de Poort van Sneek gaan wij straks 32 nieuwbouw appartementen bouwen, verdeeld over 2 gebouwen. Gebouw Villa Nova I betreft de appartementen met de bouwnummers 1 t/m 16 en gebouw Villa Nova II betreft de appartementen met de bouwnummers 17 t/m 32. Alle woningen hebben een terras of balkon met zicht op het water, waarbij ook rekening is gehouden met de stand van de zon. De woonoppervlakte varieert van circa 87 tot 118 m2. Op de bovenste verdieping zijn de penthouses gesitueerd. Deze penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 170 m2!

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een tweede badkamer? Dat kan! Alle verkoopdocumentatie vindt u hier.

Villa Nova II 

We zijn gestart met de verkoop van de appartementen van Villa Nova II, nummers 17 t/m 32. Alle appartementen staan inmiddels onder optie. Naast deze appartementen worden in een later stadium tevens 7 ligplaatsen aangeboden.

Villa Nova I

De afgelopen maanden hebben wij uitvoerig overleg gevoerd met de gemeente over de inrichting van het terrein. Het is gelukt om overeenstemming te bereiken voor een nog betere invulling van het voorterrein van de appartementen, met name bij Villa Nova I. De 4 tweekappers verdwijnen uit het plan en er komt een groter terrein met een eigen parkeerplaats per appartement en bij de penthouses zelfs twee eigen parkeerplaatsen. Tevens komt er extra kwaliteit in het plan, er wordt gasloos gebouwd en de appartementen beschikken straks over een eigen warmtepompinstallatie.

Gasloos

Deze appartementen worden gasloos gebouwd. Dat wil zeggen dat de woning en het tapwater worden verwarmd met een warmtepomp. Klimaatvriendelijk omdat er minder CO2 uitstoot is én onafhankelijk van het gasnet. De warmtepomp werkt op stroom en haalt warmte uit de lucht en zet dit in om uw woning of tapwater te verwarmen. De bekende CV ketel vervalt.

Voor het koken op gas zijn er diverse alternatieven. Het meest moderne alternatief is inductie. Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er weinig energie verloren gaat bij het koken. Andere voordelen zijn: korte kooktijden, eenvoudig schoon te houden, ongevaarlijk voor kinderhandjes, gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Delen: Ik heb belangstelling

De Appartementen van Poort van Sneek

Swipe voor meer woningtypes

Kavelkaart Villa Nova I Poort van Sneek

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart