Inschrijfprocedure

Poort van Sneek

Inschrijfprocedure

Stap 1:
Meld u aan via het aanmeldformulier.
(Al aangemeld? Dan kunt u hier inloggen en verder gaan met stap 3.)
Stap 2:
Als u zich voor het eerst aanmeldt op de website, krijgt u een verificatie-mail. Klik op de link in deze mail om het account te activeren.
Stap 3:
U bent nu ingelogd in uw persoonlijke omgeving.

Villa Nova I
Heeft u belangstelling in een ruim appartement of penthouse? Vanaf maandag 10 december  kunt u zich op deze website inschrijven voor een van de 14 appartementen en 2 penthouses. Tijdens de verkoop kunt u inschrijven voor het appartement van uw voorkeur op basis van verkoopdocumentatie en koopsommen. De inschrijving sluit op maandag 17 december om 11.00 uur, waarna de digitale toewijzing plaatsvindt. Wanneer u een appartement toegewezen heeft gekregen, zal er door de verkopend makelaar een verkoopgesprek met u gemaakt worden om alle beschikbare informatie door te nemen. In dit gesprek wordt de planning met u doorgenomen en worden al uw vragen over het project beantwoord.

Wij hopen nog voor het eind van dit jaar de toegewezen kandidaten te kunnen informeren.

We verwachten in het 2e kwartaal van 2019 te starten met de bouw van de appartementen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. Heeft u vragen over de appartementen of verkoop, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met ondergetekende. Of met eén van de verkopend makelaars https://www.poortvansneek.nl/betrokken-partijen/.

Villa Nova II
Alle appartementen van Villa Nova II staan inmiddels onder optie en op dit moment wordt overgegaan tot contractering.

 

Delen: Ik heb belangstelling