Nieuwbouw in Sneek

Het nog te ontwikkelen nieuwbouw gebied ‘Poort van Sneek’ ligt op loopafstand van de gezellige binnenstad van Sneek aan het open vaarwater ‘de Geeuw’, een staande mast route waar jaarlijks ontelbare boten doorheen varen. Bovendien rijdt u met de auto vanuit Sneek binnen 20 minuten naar Leeuwarden en u bent in een uur in Amsterdam.

Sneek
Sneek is een dynamische Friese stad met vele gezichten. De stad biedt voor iedereen wat wils. De sfeervolle, historische binnenstad heeft gezellige terrassen, goede restaurants, mooie woningen, vele winkels en exclusieve boetiekjes, mooie stadsgrachten met 18e en 19e eeuwse panden en diverse galeries en musea. Ook watersporters en natuurliefhebbers kunnen volop genieten met vlakbij de prachtige Friese meren en natuurgebied de Witte- en Zwarte Brekken en het Oudhof.

Ervaar de rust en ruimte van de Friese meren vlakbij Sneek
Bent u liefhebben van watersport? Dan voelt u zich in Friesland als een vis in het water. Friesland beschikt over tal van meren en kanalen, vaarroutes, havens, aanlegsteigers en plekken waar u heerlijk op een terrasje kunt genieten van al dit moois. Via diverse vaarroutes kunt u zeilen en surfen op de vele Friese meren, met de motorboot varen van stad tot stad en met het sloepje of de kano dwars door het Friese platteland trekken. De rust en ruimte van de Friese meren, vlakbij Sneek.

Delen: Ik heb belangstelling