Start verkoop Nieuwbouw appartementen in Sneek

In de Poort van Sneek gaan wij straks 32 nieuwbouw appartementen bouwen, verdeeld over 2 gebouwen. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zicht op het water, waarbij ook rekening is gehouden met de stand van de zon. De woonoppervlakte van de appartementen varieert van circa 90 tot 120 m2. Op de bovenste verdieping zijn de penthouses gesitueerd. Deze penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 170 m2!

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een vergrote badkamer? Dat kan!

Alle uitgebreide verkoopdocumentatie vindt u hier.

Samen met u willen we van uw appartement uw droomappartement maken! Zoekt u een plek om te genieten, ín het centrum, dan slaagt u hier.

Heeft u belangstelling voor een woning? Dan kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier op deze website voor de woning(en) van uw voorkeur.

Gasloos

Deze appartementen worden gasloos gebouwd. Dat wil zeggen dat de woning en het tapwater worden verwarmd met een warmtepomp. Klimaatvriendelijk omdat er minder CO2 uitstoot is én onafhankelijk van het gasnet. De warmtepomp werkt op stroom en haalt warmte uit de lucht en zet dit in om uw woning of tapwater te verwarmen. De bekende CV ketel vervalt.

Voor het koken op gas zijn er diverse alternatieven. Het meest moderne alternatief is inductie. Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er weinig energie verloren gaat bij het koken. Andere voordelen zijn: korte kooktijden, eenvoudig schoon te houden, ongevaarlijk voor kinderhandjes, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

Delen: Ik heb belangstelling

De Appartementen Villa Nova II van Poort van Sneek

Swipe voor meer woningtypes

Kavelkaart Villa Nova II Poort van Sneek

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart